Sten Hendriks

Fysiotherapeut

Sten Hendriks

Sinds juni 2023 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Fysio Lingewaard. Nadat ik met veel plezier stage heb gelopen bij de praktijk was ik dan ook erg blij dat ik mocht blijven werken. Tijdens mijn stage kwam ik erachter hoe veelzijdig het vak als fysiotherapeut is.

Het leukste aan het werk als fysiotherapeut is het contact met mensen. Als fysiotherapeut vind ik het erg belangrijk dat er samen met de patiënt wordt gekeken naar het maximaal haalbare behandelresultaat en hoe we dit kunnen bereiken. Tijdens mijn behandelingen probeer ik altijd voor het maximale resultaat te gaan. Dit doe ik door de klacht inzichtelijk te maken waardoor er motivatie en draagvlak bij de patiënt is om het onderste uit de kan te halen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten. Ik heb de afgelopen jaren met heel veel plezier bij GVA in Doornenburg gevoetbald maar ik ga het de komende periode wat rustiger aan doen. Ik blijf wel actief als grensrechter en in de derde helft natuurlijk. Nu ligt de focus wat meer op hardlopen en wielrennen. Ik ben nu dan ook aan het trainen voor de triatlon in Gendt. Sinds kort ben ik ook vrijwilliger bij Stikido, na jaren als leider te hebben geholpen zit ik dit jaar voor het eerst in het bestuur en dit doe ik met veel plezier.

Wellicht tot ziens op een van de locaties van Fysio Lingewaard.