Betrokken en eerlijk

Onze waarde(n)

Mensen weer soepel en pijnvrij laten bewegen. Daar staan we voor én daar gaan we voor. Dat is de toegevoegde waarde die we jou als patiënt willen bieden. De reden is eenvoudig. Soepel en pijnvrij bewegen voelt gewoon beter! Dagelijks halen onze fysiotherapeuten alles uit de kast om van waarde te zijn. Het verschil te maken. In al onze keuzes en handelingen, geven deze kernwaarden ons houvast.

Ambitieus

Het is onze ambitie om mensen weer soepel en pijnvrij te laten bewegen. De beste zorg bieden, op basis van de meest recente wetenschappelijke inzichten. Daarom maken wij werk van de professionele ontwikkeling van onze fysiotherapeuten. En daarom zoeken we proactief naar ondernemerskansen die onze praktijk en ons dienstenaanbod versterken. Want daar worden onze patiënten beter van.

Samenwerken

In samenwerken zit ongekende kracht. De beste behandeling komt alleen tot stand in samenwerking met onze patiënten. Daarom delen we kennis en ervaringen met elkaar als team. En daarom werken wij actief samen met professionals en organisaties om ons heen. Denk aan huisartsen, zorginstellingen, professionals in de regionale ziekenhuizen en sportorganisaties. Alleen samen komen we tot het beste resultaat.

Betrokken

Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Wij zijn fysiotherapeut geworden omdat we van mensen houden en hen willen helpen. We doen ons werk met hart en ziel. Daarom nemen we de tijd  voor onze patiënt, en kijken we verder dan alleen de klacht waarmee zij binnenkomen. We zijn oprecht geïnteresseerd in hun verhaal. Willen weten wat hen beweegt. Letterlijk en figuurlijk.

Eerlijk

Wij vertellen ronduit waar het op staat. Zijn open en transparant over wat de patiënt kan verwachten van ons en van de behandeling. En voor de duidelijkheid: we vertellen onze patiënten eerlijk dat wij het niet alleen kunnen. Wil jij soepel en pijnvrij bewegen? Dan zal je ook zelf aan de slag moeten met onze oefeningen en adviezen.  Misschien wil je het niet horen. Maar het is de waarheid.

Vrolijk

Wij doen ons werk met plezier, en maken ook plezier tijdens het werk. Door een beetje vrolijkheid en een welgemeende glimlach voelt iedereen zich beter. 

Ontmoet ons team

Herman Vetsuypens

Eigenaar en fysiotherapeut

Fysiotherapie, Hydrotherapie, OriGENE-rugtherapie, Lid van Chronisch ZorgNet (claudicatio – longrevalidatie – hartrevalidatie), Echografie, Shockwave, Medical Taping

Tayou Burggraaff

Fysiotherapeut

Fysiotherapie, OriGENE-rugtherapie, Chronische pijnklachten, Revalidatietherapie, Shockwave, Medical Taping

Fysio Lingewaard Wouter van Ewijk

Wouter van Ewijk

Fysiotherapeut

Fysiotherapie, (Sport)revalidatie, Shockwave, Medical Taping

Thijs Kersten

Fysiotherapeut

Fysiotherapie, OriGENE-rugtherapie, (Sport)revalidatie, Echografie, Dry Needling, Medical Taping

Karin Neutel

(Sport/Manueel) Fysiotherapeut

Manuele therapie, Sportfysiotherapie, OriGENE-rugtherapie, Echografie, Shockwave, Medical Taping

Koen van de Sant

(Manueel) Fysiotherapeut

Manuele therapie, Fysiotherapie, Shockwave, Medical Taping

Han Tijshen

(Sport/Manueel) Fysiotherapeut en mede-eigenaar

Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Revalidatie, Medical Taping

Annet Steinhauzer

Fysiotherapeut

Fysiotherapie, OriGENE-rugtherapie, Dry Needling, Medical Taping, Psychosomatische fysiotherapie, instructrice ‘In Balans’

Simone Vetsuypens Fysio Lingewaard

Simone Vetsuypens

Facilitaire en administratieve zaken