Voor de goede orde

Huisregels

Huisregels Fysio Lingewaard

 1. Kom op tijd, maar kom niet veel te vroeg. Als je er 5 minuten van tevoren bent, dan is dat perfect.
 2. Neem in verband met de hygiëne zelf een schone handdoek of badlaken mee.
 3. Ben je verhinderd? Zeg de afspraak tenminste 24 uur van tevoren af. De gereserveerde tijd wordt dan niet in rekening gebracht.
 4. Kijk voordat je behandeling start goed de polisvoorwaarden van je verzekeraar na in hoeverre je verzekerd bent voor fysiotherapie. Door de verschillen in polissen en de vele verzekeraars, is het voor ons onmogelijk om je hierin optimaal in te lichten. Als de verzekering de behandelingen niet vergoedt, zijn de kosten voor de patiënt.
 5. Verandering in je verzekering of adres? Laat het ons direct weten.
 6. Heb je een reanimatieverklaring? Meld dit aan ons voordat het behandelingstraject begint.
 7. Heb je ideeën of opmerkingen om onze dienstverlening te verbeteren? We horen het graag, zowel mondeling als schriftelijk.
 8. Heb je een klacht over ons? Dat vinden wij heel vervelend. Wij horen het graag direct als je niet tevreden over ons bent. Bespreek je klacht met je fysiotherapeut. Wij nemen je klacht altijd serieus en doen er alles aan om het samen op te lossen. Komen we er samen niet uit? Wij nemen deel aan de Geschillencommissie Fysiotherapie van het KNGF. Lees hier wat je vervolgens kunt doen.
 9. Wij begeleiden in onze praktijk stagiaires. Wilt u liever niet behandeld of begeleid worden door een stagiair? Maak dit kenbaar aan je fysiotherapeut.
 10. Fysio Lingewaard is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte of beschadigde eigendommen in of rondom onze praktijken. Kosten van enig letsel of ongeval worden geheel door de patiënt zelf gedragen, tenzij die schade is veroorzaakt door grove nalatigheid of opzet van één van onze therapeuten/werknemers. Voor schade toegebracht aan de inventaris of het gebouw door de patiënt, zal diegene aansprakelijk gesteld worden.

Regels voor gebruik oefenzaal

 1. Mensen die onder behandeling zijn bij Fysio Lingewaard kunnen vrij gebruik maken van de oefenzalen in onze praktijken.
 2. Betreed de oefenruimte alleen met schone (sport-)schoenen.
 3. In verband met de hygiëne is het gebruik van een handdoek bij het gebruik van de trainingsapparaten verplicht.
 4. Maak de toestellen na gebruik grondig schoon met de schoonmaakspullen die in de oefenzaal aanwezig zijn.
 5. Ruim na het gebruik van materialen deze weer netjes op.
 6. Zijn er mankementen aan apparatuur of materialen? Meld dit dan direct aan de aanwezige medewerker.
 7. Roken is in al onze ruimtes verboden.
 8. Het nuttigen van eet- en drinkwaren is niet toegestaan in de oefen- en behandelruimtes, m.u.v. bidons/flesjes met drinkwater.