Fysiotherapie in Nijmegen

Ik wil weer presteren

Ik wil mezelf verbeteren

Ik heb een blessure

Fysiotherapie Lingewaard

FYSIOTHERAPIE HELPT

Soepel en pijnvrij bewegen

Fysio De Eendracht is meer dan ondersteuning bij lichamelijke klachten of blessures. Onze uitdaging ligt verder dan dat. Met onze pijlers The Move to Perform, Improve & Recover proberen wij samen met de patiënt of cliënt een plan te maken gericht op specifieke doelstellingen of uitdagingen.

Kwaliteit – Aandacht – Maatwerk – Betrokkenheid – Resultaatgericht – Motiverend – Maar ook even een hand op jouw schouder

Meten is weten

Wij willen graag weten hoe onze patiënten ervoor staan. Testen is daarmee een belangrijk onderdeel binnen de fysiotherapie. Hiermee kan er een gerichter programma worden samengesteld en het effect worden gemeten. De testen zijn een structureel onderdeel binnen ons revalidatieproces maar externe patiënten of cliënten zijn ook van harte welkom.

Krachten testen

De balans tussen onze spieren is erg belangrijk. Dat wil zeggen dat er een evenwicht nodig is tussen rechts – links, & voor- achter om goed te kunnen functieneren. Met de Kineo, een functioneel testapparaat, kunnen wij deze balans in beeld brengen. Ook kunnen wij met dit toestel het optimale trainingsgewicht in beeld brengen waarmee je gerichter kunt trainen richting jouw doelstelling.

Conditie testen

Met deze test wordt de basisconditie ofwel het uithoudingsvermogen in beeld gebracht. Deze test kan zowel op de fiets als de loopband als outdoor op een sportveld. Op basis van het meten van de hartslag krijgen wij een indruk over uw fitheid.

Outdoor testen

Voor specifieke doelstellingen kunnen wij snelheid testen, Denk hierbij aan sprinttesten over afstanden van 5 tot 30 meter. Hiermee kan gemeten worden of er, op basis van het trainingsprogramma, een toename is van snelheid ofwel het explosieve vermogen. Conditie kunnen wij op basis van veldtesten ook meten. Daarbij zijn wij in staat om 20 spelers op hetzelfde moment te testen.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Onze openingstijden

Maak direct een afspraak

Wil je een afspraak maken met één van onze therapeuten? Vul dan onderstaand formulier in of neem direct contact op via 024 – 200 1250.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.