Marieke van Rooijen

Fysiotherapeut

Marieke van Rooijen Fysio Lingewaard

In januari 2023 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Daarna ben ik in september 2023 begonnen bij Fysio Lingewaard als algemeen fysiotherapeut.

Vanuit de studie ligt mijn interesse binnen de fysiotherapie bij ouderenzorg en specifiek de neurologie. Hierin is iedereen anders en werk ik samen met de patiënt om zo veel mogelijk verbetering te behalen. Daarbij is communicatie en eigen regie van de patiënt enorm van belang. Als team gaan we op zoek naar de beste behandeling.

In mijn vrije tijd ben ik zelf ook graag actief, zowel in de zin van sporten als veel op reis gaan. Ik wissel meerdere sporten af, zoals badminton, fitness, boulderen en hardlopen. Maar ook tijdens de vakanties ben ik altijd in beweging. Als reisbegeleider onderweg voor een reisorganisatie of zelf met mijn familie door de bergen aan het klauteren. Afgelopen jaar heb ik weer een aantal bestemmingen van mijn bucket list af kunnen kruisen, zoals Canada en Lapland.

Vanuit mijn enthousiasme in bewegen, hoop ik veel anderen ook een steuntje in de rug te kunnen geven in mijn werk als fysiotherapeut.