Wouter van Ewijk

Fysiotherapeut

Wouter van Ewijk Fysio Lingewaard

Fysiotherapie, (Sport-)revalidatie, Shockwave, Medical Taping

Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Mijn afstudeerstage heb ik gelopen bij Fysio Lingewaard. Super dat ik mijn carrière als therapeut hier direct na de stage mag aftrappen.

Naast Fysio Lingewaard ben ik ook werkzaam als fysiotherapeut bij N.E.C Nijmegen. De combinatie tussen reguliere praktijk en topsport vind ik geweldig. Leuk om zowel de overlap als de verschillen te ervaren.

Het mooie aan de reguliere praktijk vind ik de diversiteit, in ieder aspect. Geen enkel persoon en geen enkele klacht is hetzelfde. Samen gaan wij opzoek naar het fysieke probleem om hier vervolgens een oplossing voor te vinden. Met de therapie doen wij een beroep op het herstelvermogen van het lichaam en echt, die is enorm!

In mijn vrije tijd speel ik graag een potje tennis of golf. Graag zeg ik het niet, maar ik ben in beiden niet heel best.

Naast het sporten houd ik ook van gezelligheid. Ik drink graag met mijn vrienden een biertje op het terras, steek de barbecue aan of speel een spelletje Perudo met mijn huisgenoten.


BIG: 99929636704