Annet Steinhauzer

Fysiotherapeut

Annet Steinhauzer Fysio Lingewaard

Fysiotherapie, OriGENE-rugtherapie, dry needling, Medical Taping, psychosomatische fysiotherapie, instructrice In Balans

In september 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Oorspronkelijk kom ik uit Edam waar ik een groot deel van mijn leven heb gewoond (ja, een echte kaaskop…).

Sinds ik in 2018 naar Arnhem ben verhuisd heb ik mij kunnen specialiseren in het behandelen van klachten rondom de wervelkolom, dit betekent zowel nek-, rug- als bekkenklachten.

Het mooie aan het vak fysiotherapie vind ik het samenwerken met de patiƫnt en op zoek gaan naar de kern van de klachten. Dit betekent in sommige gevallen ook verder kijken dan een lichamelijke oorzaak en meer richten op de invloed van de psyche op het lichaam. Dit wordt ook wel psychosomatische fysiotherapie genoemd. In de toekomst zou ik mij hier nog verder in willen specialiseren.
Daarnaast vind ik het ook heel leuk om mensen te coachen in een stuk leefstijlverandering.

In mijn vrije tijd sport ik graag, zowel op het voetbalveld als in de sportschool.
Daarnaast houd ik er van om met vrienden lekker te borrelen of te koken. Ook ben ik veel in de natuur te vinden met een fotocamera, dit geeft mij fijne ontspanningsmomenten.

BIG: 49923560304