Het team

herman

Mijn naam is Herman Vetsuypens.

Algemeen Fysiotherapeut
Na mijn afstuderen als Kinesitherapeut (fysiotherapeut) in 1988 in België heb ik een specialisatie sportfysiotherapie gevolgd.  Daarna werkte ik 3 jaren als fysiotherapeut in een ziekenhuis in Yverdon-les-Bains (Zwitserland)  en 2 jaren in een Kuuroord en  ziekenhuis, waar ik veel ervaring met Hydrotherapie heb opgedaan.  Vervolgens werkte ik tot 1994 als hoofd fysiotherapie in een revalidatiecentrum.
Tijdens mijn verblijf in Zwitserland heb ik meerdere cursussen gevolgd op gebied van orthopedie, hydrotherapie , neurologie, reumatologie en manuele therapie.

In november 1993 heb ik de Fysiotherapiepraktijk in Doornenburg overgenomen. In 1994/95 volgde ik een specialisatie in podokinesiologie en houdingstherapie gevolgd.

Al gauw nam ik het achterdeel van het kruisgebouw over, moderniseerde de praktijk en bouwde er een fitness-afdeling aan.
Vanuit Doornenburg behandelde  ik elke week een aantal cliënten met Hydrotherapie in zwembad “De Hoenderik” te Bemmel.
In 2009 vroeg het management van Laco, een grote onderneming die vele sportcentra in Nederland exploiteert, mij vanwege mijn ervaring met fitness en hydrotherapie of ik in het nieuwe in Bemmel te bouwen sportcentrum een fysiopraktijk wilde openen.
Om naast mijn praktijk te Doornenburg ook in dit nieuwe Laco Sportcentrum Lingewaard met zwembad te Bemmel een praktijk te kunnen te kunnen vestigen, heb ik medio 2010 met mijn toenmalige medewerker Joost Blom de maatschap Fysio Lingewaard  gevormd .
Hier hebben wij tevens het Gezondheidscentrum Lingewaard gesticht, waarin we samenwerken  met andere paramedische disciplines ( www.gezondheidscentrum-lingewaard.nl).

 

dsc_3934-3

Mijn naam is Joost Blom.

Fysio-en manueeltherapeut.
Na mijn opleiding tot fysiotherapeut, aan Hogeschool Thim van der Laan, in drie jaar te hebben afgerond, heb ik op meerdere plaatsen en in verschillende disciplines gewerkt (verzorgingstehuizen, sportscholen, fysiotherapiepraktijken).
Ook heb ik mij gespecialiseerd tot manueel therapeut, waarvoor ik mijn opleiding heb afgerond aan de SOMT in Amersfoort.
De prettige samenwerking met Herman Vetsuypens, in de tijd dat ik bij hem werkte in Doornenburg, heeft ertoe geleid dat wij samen in 2010 de maatschap Fysio Lingewaard hebben opgericht.

Sinds de vestiging van onze praktijk in Laco Lingewaard behandel ik 2 dagen in Doornenburg en 3 dagen in Bemmel. Het beschikbaar zijn van zowel een fitnessruimte als een zwembad biedt ons vele mogelijkheden om onze cliënten goed te kunnen behandelen en begeleiden.

In de tekst  “manuele therapie” op deze site kunt u lezen op welke manier ik werk.

Onze praktijkvisie is: een open karakter en de volle aandacht voor de cliënt.
Kom dus met uw probleem/klacht/vragen bij ons. Wij zijn er voor u, luisteren naar u en helpen u!

koen

Mijn naam is Koen van de Sant.

Fysio-en manueeltherapeut.
Mijn fysiotherapie opleiding heb ik gevolgd aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen.
Tijdens mijn opleiding fysiotherapie heb ik o.a. stage gelopen bij Betaald Voetbal Organisatie NEC; hier heb ik na deze stage 3 jaar de verzorging van de landelijke-jeugd gedaan.
Mijn laatste stage was in 2010 hier bij Fysio-Lingewaard. Daarna ben ik afgestudeerd Master - tot Manueel therapeut op de SOMT in Amersfoort.
Ik behandel nu 2 dagen in de praktijk te Doornenburg en 3 dagen in de praktijk te Bemmel.

thijs

Mijn naam is Thijs Kersten

Algemeen Fysiotherapeut
Ik ben in 2012 afgestudeerd aan de Internationale hogeschool Thim van der Laan. Na mijn stage bij Fysio-Lingewaard heb ik hier gewerkt als waarnemer en sinds 2014 werk ik vast op de dinsdag en donderdag in Bemmel. Na mijn studie heb me gespecialiseerd in Dry-Needling, Echografie, Medical Taping en revalidatie training. Ook geef ik de In Balans cursus speciaal voor mensen die hun balans, coördinatie en kracht willen verbeteren om minder vaak en het liefst niet meer te vallen. Ook begeleid ik af en toe stagiaires van de HAN of van Thim van der Laan.  Wilt u meer van me weten of door mij behandeld worden, stuur een berichtje of bel gerust een keer.